WKF: Flere avlyste arrangement

Publisert 01.09.2021

I løpet av september var det planlagt å arrangere en rekke regionale stevner i WKF karate, men flere av disse, samt høstens kickoff i kumite blir nå dessverre avlyst.

Kampsportforbundets medlemsklubber hadde gledet seg stort til å arrangere flere fysiske stevner igjen, etter 18 måneder uten fysisk stevneaktivitet. Dessverre har nå arrangørklubben bak Østlandscup sett seg nødt til å trekke seg, og Vestlandscup mangler stevnearrangør. Derfor blir begge disse stevnene som skulle vært avholdt 25. september avlyst. Grenkomitéens høst-kickoff i kumite som skulle vært arrangert helgen før har også blitt avlyst.

Digitale muligheter i kata

Innen kata blir det fortsatt arrangert e-stevner som er åpne for alle, med neste Norgescup-stevne allerede 15. september. Se vår stevnekalender for informasjon og påmelding.

11.-12. september arrangerer WKF grenkomitéen høstens online kickoff for kata-utøvere med OL-medaljør og verdensmester Damian Quintero (ESP) som gjestetrener.

Midt-norsk går som tidligere annonsert

Karate-gruppa i Vestnes-Varfjell IL gleder seg til å ta imot barn og voksne til midt-norsk cup den 25. september, i det som nå blir karatens første fysiske stevne etter gjenåpningen.

 

OBS: Kampsportforbundet søker fortsatt arrangørklubber til en rekke stevner, les mer og send din søknad her.