Fysiske stevner er tilbake!

Publisert 23.08.2021

Etter over 18 måneder uten fysiske stevner, gleder vi oss stort over å kunne ønske velkommen tilbake til fysiske stevner. Nå gleder vi oss til å arrangere stevneaktivitet innen en rekke kampidretter i idrettshaller over hele landet!

Allerede den siste helgen i september vil det arrangeres stevner innen en rekke grener, og terminlisten for høstsesongen fylles raskt opp. Det er spesielt gledelig å se at det vil bli arrangert flere Norgesmesterskap denne høsten. Se vår stevnekalender for full oversikt over kommende arrangement.

Søker arrangører

Grunnet usikkerheten rundt pandemien mangler vi arrangører til flere av arrangementene på terminlisten.

– Når det gjelder stevnesøknader ønsker vi mest mulig aktivitet, om det så er små eller store stevner. Så lenge administrasjonen har ca. 6 uker å planlegge skal vi klare å få stevner på beina. Resten av 2021 vil vi tilpasse oss så godt det lar seg gjøre rundt stevnedrift og tar imot alle søknader med glede, sier Vegard Henriksen, arrangementssjef i Norges Kampsportforbund.

Ønsker din klubb å arrangere et stevne i høst? Det kan være en fin anledning til å komme i gang etter et tøft år, og kan bidra til sterkere samhold i klubben. Send din arrangementssøknad her!

*vi minner om at alle arrangørklubber må ha gjennomført e-læringskurset Rent Idrettslag.

Planlegger arrangørwebinar

Siden det ikke har vært arrangert stevner i regi av Norges Kampsportforbund siden mars 2020, ønsker vi også å hjelpe klubbene gjennom et arrangørwebinar. Kampsportforbundet har gjennom målrettet arbeid utviklet en god, og utprøvd, modell for våre arrangørklubber.

Arrangementsmodellen gir både erfarne og nye arrangørklubber mulighet til å få en god oversikt over hvilke enkle grep som kan gjøres for å arrangere et vellykket kampsportstevne innen alle våre grener. Vi hjelper klubbene med å styrke frivilligheten og kompetansen i medlemsklubbene, slik at de selv kan stå på egne ben og være godt rustet til å ha fullt ansvar for arrangementet. Klubber som ønsker å arrangere stevner vil gjennom dette webinaret derfor få en gjennomgang fra arrangementsavdelingen i kampsportforbundet.

– Vi vil på arrangørwebinaret gå gjennom arrangørmanualen og gi tips om hva vi erfaringsmessig ser at har fungert under tidligere arrangement, og besvare eventuelle spørsmål klubbene måtte ha rundt det å arrangere stevner, sier arrangementssjef Henriksen.

Arrangørwebinaret utlyses på kampsport.no snart!

E-stevner kommet for å bli

Selv om vi nå får tilbake fysiske stevner, ser vi at de digitale konkurranse har vært et nyttig lavterskeltilbud. Derfor ønsker vi å fortsette å arrangere e-stevner i oppvisningsidrettene også i fremtiden.

 

Nå gleder vi oss først og fremst til å se dere tilbake på matta!
All informasjon om kommende stevner finner du i vår stevnekalender.