Sommerhilsen fra karateseksjonen

Publisert 02.07.2024

Kjære medlemmer, 

Sommeren er endelig her, om enn litt kjølig fortsatt noen steder i landet. Vi ønsker å benytte anledningen til å sende dere alle en varm sommerhilsen. 

Det har vært en utrolig spennende sesong fylt med hard trening, imponerende kamper og en sterk lagånd. Vi er stolte av hver enkelt av dere for den innsatsen dere legger ned og for den positive energien dere bringer til hver eneste treningsøkt. 

Mange har gjerne jobbet hardt eller er fortsatt i hardtreningen for en gradering, og andre har bidratt til at dere skal eller har gjennomført den. Uansett utfall, så er det en erfaring man vokser på. 

Nå som sommeren er her, oppfordrer vi dere til å nyte det fine været, ta litt velfortjent hvile, og tilbringe tid med familie og venner. Husk at det også er viktig å holde seg aktiv, så vi oppfordrer dere til å fortsette å trene, enten det er å øve på teknikker hjemme, løpe en tur i parken, eller trene sammen med venner og familie. 

Vi gleder oss til å se dere igjen til høsten, uthvilte og klare for nye utfordringer. Takk for at dere er en del av vår karatefamilie, og til alle trenere, dommere, frivillige og tillitsvalgte for at dere bidrar til å gjøre karateseksjonens klubber et godt sted å være medlem. 

Ha en fantastisk sommer! 

Med vennlig hilsen, 

Karateseksjonen