Store smil og mye latter på åpen trening!

Publisert 02.05.2024

Torsdag 25.april inviterte Nærbø Makotokai Kampsportklubb i samarbeid med Norges Kampsportforbund til prøvetrening for personer med en funksjonsnedsettelse. Treningen samlet både eldre, unge, nye og gamle utøvere til en fin kveld med god aktivitet og mestring.

«Det var helt perfekt», forteller en av de yngste utøverne som fikk prøve karate for første gang.

Mestring skaper selvtillit og gode øyeblikk.

Rasmus Vigre, klubbleder hos Nærbø Makotokai Karateklubb synes det er på tide at vi åpner øynene for å kunne tilpasse for at alle skal kunne delta ut ifra sine forutsetninger. Enkle tilpasninger, den fysiske gevinsten og det sosiale står høyt hos han.

«Det er slike kvelder som setter seg og virkelig betyr noe. At vi klarer å skape et fellesskap med fokus på inkludering og ufarliggjøring er så viktig», sier prosjektkonsulent ved Norges Kampsportforbund Emil Hatten Engerbakk.

Trygghet, samhold og respekt er gode verdier man finner i kampsporten.

Ønsker du også å prøve karate?

Bli med på trening hos Nærbø Makotokai Kampsportklubb!

  • Når: Tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 18:00-19:30.
  • Hvor: Nærlandparken, Tårnvegen 19. 4365, Nærbø. 2.etasje gymsalen.

For mer informasjon: · Rasmus Vigre / 906 23 769 / rvigre@online.no · Emil Hatten Engerbakk / 948 93 634 / emil.engerbakk@nif.idrett.no

Rasmus Vigre, Nærbø Makotokai Karateklubb og Emil Hatten Engerbakk fra Norges Kampsportforbund legger til rette for at kampsport skal være for alle.

Nærbø Makotokai Kampsportklubb er et idrettslag som er en del av prosjektet «Paraidrett i kampidrettene», hvor idrettslag basert på søknad har fått tildelt midler for å utvikle/videreutvikle et kampsporttilbud for personer med funksjonsnedsettelse.