WKF: Delta i Sommercup-stevner på nett!

Publisert 13.06.2020
Redigert 21.06.2020

Norges Kampsportforbund avholdt nylig sitt første e-stevne i kata, og stevnet var en stor suksess. WKF-grenkomiteen ønsker derfor å gi alle kata-utøvere i hele Norge et konkurransetilbud på nett gjennom sommeren, og oppfordrer alle interesserte til å melde seg på den tredelte sommercupen i kata!

Påmeldingsfrist til det første stevnet er 22. juni.

Alt av praktisk informasjon om stevnet inkludert påmelding og gjennomføring, finner du i vår stevnekalender.

Tredelt stevne

E-stevner har blitt stadig mer populært som følge av korona-epidemien. Du kan lese mer om forbundets ønske om å tilby e-stevner for flere idretter her.

WKF-grenkomiteen arrangerte nylig sitt første e-stevne, med positive erfaringer. Komitéleder Espen Nordal forteller at komiteen nå er glade for å ønske velkommen til hele tre e-stevner i løpet av sommeren.

–  Vi vet at mange nå forbereder seg på ferie her hjemme i Norge, og håper at derfor at sommercupen kan være et kjærkomment tilbud i ferieperioden. Vi gjør også oppmerksom på at utøvere kan filme sine bidrag til konkurransen hvor som helst – også utendørs. Sommercupen blir dermed et lavterskeltilbud til alle som savner å konkurrere, eller for utøvere som ikke har konkurrert, men som vil prøve seg for første gang.

Premier til rangerte vinnere

Vi oppfordrer alle til å gjøre seg kjent med informasjonen om stevnet i vår stevnekalender, og ta kontakt med spørsmål.  Som det fremgår av invitasjonen vil stevne nummer 2 i sommercupen arrangeres i juli, og det tredje og siste stevnet arrangeres før skolestart i august.

– Vi ser frem til å se alle flotte konkurransebidrag, og ikke minst til å dele ut gavepremier til rangerte sommercup-vinner etter det siste stevnet i august, avslutter Nordal.

  

 

 

Emne: ,