Resultater fra NKFs første e-stevne i kata

Publisert 05.06.2020

Norges Kampsportforbunds aller første e-stevne i kata er i dag avsluttet. Over 60 utøvere har konkurrert, og vi gratulerer alle deltakere med flott innsats.

Digitalisering av konkurranser er en irreversibel del av utviklingen innen idretten. E-stevner forvandler måten å konkurrere på, og det første gjennomførte e-stevne i kata viser stor interesse fra våre norske utøvere for å konkurrere også på nett.

Resultatlistene er nå klare, og tilgjengelige i Sportdata. Vi gratulerer alle deltakere og vinnere! Alle deltakere og vinnere vil motta diplomer på epost i løpet av kort tid.

– Vi i grenkomiteen har fulgt våre dyktige kata-utøvere i over en uke nå, og det har vært en glede å se deres flotte konkurransebidrag. Vi vet at dette har vært et kjærkomment tilbud for utøverne, i en periode hvor det ikke har vært mulig å konkurrere fysisk, og ser nå frem til å oppsummere våre erfaringer med å avholde stevner på nett, sier WKF-grenkomiteens leder Espen Nordal.

Se konkurransebidragene i Sportdata

E-stevnet ble gjennomført ved at utøvere sender inn film av gjennomført kata/mønster, som vurderes av dommere i henhold til gjeldende regelverk. Utøvere som gikk videre til neste runde ble informert om dette på epost, og fikk deretter 24 timer på seg til å filme neste kata/mønster.

Alle filmer er tilgjengelige via trekningsskjemaet,  så om du ikke har fulgt konkurransen den siste uken har du fortsatt anledning til å se bidragene.

Du finner videoene ved å klikke på hver enkelt klasse under «Draws». Ved å deretter klikke deg videre på utøvernavnene vil du få opp de innsendte utøvere-videoene av de forskjellige kataene.

Emne: e-stevne, kata

 

Emne: ,