Krav om trenerutdanning: Husk påmelding til trenerkurs

Publisert 01.02.2021

Vi minner om krav til gjennomført trenerutdanning. I februar arrangeres det Trener 1-kurs. Del 1 arrangeres 6.-7. februar. Påmeldingsfristen er 2. februar.

Trener 1 del 2 arrangeres 13.-14. februar. Her er påmeldingsfristen 9. februar.

Alle planlagte kurs finner du i forbundets kurskalender. Kalenderen oppdateres fortløpende med eventuelle tillegg og endringer.

Utsatte kravet i to år 

Det er tidligere vedtatt krav om at én person skal ha trenerlisens i klubber med flere enn 50 medlemmer eller der flertallet av medlemmene er barn og unge. Kravet for å oppfylle/få tildelt trenerlisens er gjennomført og godkjent trener 1- eller 2-utdanning etter 2007. 

Kravet skulle opprinnelig tre i kraft 1. januar 2020, men forbundsstyret utsatte på sitt møte i desember kravet til 1. januar 2022.

Mulighet for å bestille kurs

Hvis din klubb ikke har anledning til å delta på noen av de planlagte kursene, er det mulig å bestille kurs gjennom administrasjonen. Vi oppfordrer klubber i lokalmiljøet til å samarbeide om bestilling på trenerkurs, og til å ta kontakt med administrasjonen for å få bistand i prosessen med å innfri kravene.

Ved spørsmål vedrørende kravene, hvorvidt disse er innfridd, eller henvendelser vedrørende bestilling av kurs, kan administrasjonen kontaktes på post@kampsport.no