Informasjon trenerkurs høst 2024

Publisert 27.06.2024

Trenerutdanning høsten 2024
Trenerutdanning fortsetter å være et hovedfokus for forbundet videre i 2024. Det er viktig for oss at det utdannes flere trenere som igjen vil kunne hjelpe klubbene med aktivitet og idrettsglede. Erfaring og kompetanse blant trenere i en klubb er en kombinasjon man fort vil se stort utbytte av og det skaper langvarig aktivitet og ikke minst rekruttering til våre flotte idretter. Det er i tillegg mange som sitter med trener 1 kompetanse som vi ønsker skal få muligheten til å ta steget videre.
Prisen i 2024 vil derfor være 350,-kr per kurshelg trener 1, og gratis for trener 2.

Kursgjennomføring
For at det skal være enklere å gjennomføre trenerutdanningen vil vi i 2024 fortsette med nettbaserte kursdeler, hvor man kan ta hele eller deler av trenerutdannelsen med kursholder på nett. Samtidig ønsker vi å fremme at det er høyst mulig å arrangere kurs i klubb. Det krever at man har et læringslokale med tilgang til prosjektor for vår kursholder, et sted hvor man kan trene, et minstekrav på ca. 10 kursdeltagere og at det er åpent for alle medlemsklubber å delta. Det vil være gunstig å arrangere disse kurshelgene med naboklubber. Er lokaler en utfordring så finnes det muligheter for å låne kommunalt rundt omkring. Ta kontakt så finner vi løsninger Christian@kampsport.no
(Meld gjerne ifra om det er et ønske om at det arrangeres flere fysisk kurs fra forbundet i de ulike byene, så skal vi ved god interesse sette opp ved etterspørsel)

Kveldskurs
I tillegg vil vi denne høsten gjennomføre kveldsmoduler. Hvor trener 1 utdannelsen er delt inn i kveldsmodulene 1-6 som vil gjennomføres to kvelder i uka over 3 uker. Dermed håper vi det vil finnes et tidspunkt som passer for alle.

Sunn idrett
Inviterer til gratis ernæringskurs, onsdag 16.oktober 2024 kl. 1800 – 2030. Tema: Kommunikasjon rundt mat, kropp og vekt. Kurset vil holdes på Ullevål stadion og er åpent for alle, men er særlig tilpasset trenere i vektklasseidretter. Dette er et etter- og videreutdanningskurs som gir kurspoeng tilsvarende en halv dag og blir registrert på din idretts-CV. Trykk her for mer informasjon Sunn Idrett

Terminliste
Sjekk ut hvilke kurs som ligger ute https://kampsport.no/kompetanse/kurskalender/ og påmelding gjøres ved å trykke på de ulike kursene. Kurskalender vil oppdateres fortløpende og foreløpig utdrag av listen ligger nedenfor. Ta kontakt ved spørsmål.
—————————————————————————————————

31.aug-1.sept 2024 – Trener 1 del 1 online

15-31.oktober 2024 – Trener 1 kveldskurs 6 kvelder online
(trykk på link for å se datoer)

16.oktober 2024 – Sunn Idrett, ernæringskurs kl.18:00-20:30 Ullevål Stadion

19-20.oktober 2024 – Trener 2 del 1 online

26-27.oktober 2024 – Trener 1 del 1 online