Terminlisten for 2022 er klar!

Publisert 10.11.2021
Redigert 12.01.2022

Terminlisten for 2022 er klar, og Norges Kampsportforbund søker fortsatt arrangørklubber som ønsker å påta seg ansvaret for å skape konkurranseaktivitet neste år. Grunnet korona-situasjonen kan klubber som ønsker å arrangere stevner i 1. halvår i 2022 kontakte administrasjonen fortløpende, og senest 1. desember.

Stevneoversikten finner du i Sportdata

– Stevneutlysning og søknadsprosessen rundt dette er koordinert og samkjørt på tvers av alle idrettene, og samme prosedyre rundt behandling av søknader og tildeling av stevner skal følges av alle. Tidligere har man hatt en fastsatt frist for å melde seg som arrangør for alle stevner kommede år. Da korona-situasjonen har bidratt til usikkerhet for arrangører ser vi behov for at klubber kan melde seg fortløpende for stevner i 1. halvår 2022. sier Vegard Henriksen, arrangementssjef i Norges Kampsportforbund.

Tips og triks

Norges Kampsportforbund har gjennom målrettet arbeid utviklet en god, og utprøvd, modell for våre arrangørklubber.

Arrangementsmodellen gir både erfarne og nye arrangørklubber mulighet til å få en god oversikt over hvilke enkle grep som kan gjøres for å arrangere et vellykket kampsportstevne innen alle våre grener. Vi hjelper klubbene med å styrke frivilligheten og kompetansen i medlemsklubbene, slik at de selv kan stå på egne ben og være godt rustet til å ha fullt ansvar for arrangementet.

Behandles fortløpende

Søknad sendes inn via skjema på denne siden.

Om din klubb ønsker mer informasjon om hvordan man arrangerer stevner kan dere lese mer i vår arrangørmanual. Dere kan også ta kontakt med arrangementssjef Vegard Henriksen på epost vegard@kampsport.no

Vi minner om at alle stevnearrangører skal være sertifisert Rent Idrettslag av Antidoping Norge.

Emne: