UTSTYR MOT UTENFORSKAP: Oppdatering på leveranser

Publisert 27.05.2019
Redigert 04.06.2019

Leverandøren av materiell som ble tildelt klubbene i forbindelse med Utstyr mot utenforskap melder om at det meste av utstyret nå skal være levert. 

Tidligere denne måneden ble Norges Kampsportforbund gjort oppmerksomme på at enkelte av våre medlemsklubber ikke hadde mottatt utstyret de hadde blitt tildelt i forbindelse med Utstyr mot utenforskap fra Sparebankstiftelsen DNB.

Leverandøren av utstyret opplyser nå at nær alt av materiell, bortsett fra matter, skal være levert. Mattene er fortsatt ikke sendt ut til klubbene grunnet forsinket leveranse fra utlandet, men vil ankomme Norge for videre forsendelse innen 14 dager. Alle klubber vil motta tildelte matter og eventuell restanse innen St.Hans.

Ønsker du å endre leveringsadresse?

Leverandøren opplyser også enkelte klubber har oppgitt privat leveringsadresse, noe som har ført til forsinkelser. Det er derfor viktig at alle klubber som nå venter på matter oppgir en leveringsadresse hvor det vil være mulig å få levert utstyret på dagtid, samt epost og mobilnummer. Om din klubb ønsker å endre leveringsadresse kan dere sende epost til post@kampsport.no

Ved eventuelle mangler/feil i leveransene som nå er sendt ut må klubbene gi tilbakemelding. Eventuell restanse ettersendes fortløpende, eller sammen med mattene.

Vi beklager så mye for forsinkelsene og håper utstyret vil stå til forventningene.