WKF: Nye regiontrenere ønskes!

Publisert 21.06.2020

Siden 2017 har Norges Kampsportforbund hatt regiontrenere, som er ansvarlig for oppfølging og utvikling av utøvere de forskjellige regionene. WKF-grenkomiteen har nå behov for nye regiontrenere for region øst, midt, nord og sør.

Regionsatsingen innen karate har som målsetting å legge til rette for satsende utøvere over hele landet. Regiontrenerne vil være ansvarlig for å følge opp utøverne i regionen tettere, samt gjennomføre regionsamlinger.

Jobber for økt interesse og økt nivå

Hensikten med regionsatsingen er å øke interessen og nivået for konkurranseaktiviteten.

– Vi ønsker å tilrettelegge for ambisiøse utøvere på alle nivåer, og anbefaler alle å delta i de regionale satsingene. Regiontrenerne er viktige i dette arbeidet, og vi ser frem til å høre fra dyktige trenere i alle deler av landet, som er enige i å bidra, sier WKF-grenkomiteens leder Espen Nordal.

Det vil etter planen bli organisert fire regionale samlinger per år. Steder for samlingene bestemmes i samarbeid med klubbene, men basen er bostedet for regiontrenere.

Søknadsfrist: 10. juli.

Om du er interessert i å bidra som regiontrener, eller har spørsmål i denne forbindelse, kan WKF-komiteens medlem Morten Alstadsæther kontaktes. Kontaktinformasjon finner du her.