WKF: Nordisk mesterskap avlyses.

Publisert 22.08.2020
Redigert 10.09.2020

Denne uken besluttet Nordic Karate Federation å avlyse/utsette årets nordiske mesterskap, planlagt avholdt i Stavanger 28. november. Beslutningen kommer som følge av korona-situasjonen.

Som tidligere opplyst har Nordic Karate Federation fulgt situasjonen fortløpende gjennom sommeren, og satt 15. september som siste frist for å avgjøre hvorvidt mesterskapet skulle avlyses. Gitt utviklingen den siste tiden, og ønsket om å gi arrangør og deltakere avklaring så snart som mulig, har avgjørelsen om avlysning blitt fattet allerede nå.

– Vi er lei oss for å måtte avlyse, og ønsker å takke for alt arbeid som er nedlagt i planleggingen av arrangementet, sier Sarah Wennerström Cedercrona, generalsekretær i Nordic Karate Federation.

Vil vurdere ny dato 

I samråd med Nordic Karate Federation vil det vurderes om mesterskapet kan avvikles på et senere tidspunkt, muligens i januar 2021.

– Alle land tilsluttet Nordic Karate Federation er nå bedt av generalsekretær Cederkrona om å vurdere dette, samt informere fortløpende om smittesituasjonen og både utfordringer og muligheter for sine respektive utøvere som følge av situasjonen, sier Vegard Henriksen, arrangementssjef i Norges Kampsportforbund.

Norges Kampsportfrbund vil holde våre medlemmer fortløpende informert om mulighetene for å avholde mesterskapet i januar 2021.