WKF: Oppdatert informasjon om nordisk mesterskap

Publisert 01.07.2020

Nordisk mesterskap i karate arrangeres i Stavanger 28. november. Vi ser frem til å se norske utøvere konkurrere om medaljer på hjemmebane, og gjør oppmerksom på at utøvere nå kan søke om å delta. Søknadsfristen er fredag 3. juli.

Den offisielle invitasjonen til årets nordiske mesterskap finner du her.

Som det fremgår av invitasjonen følger arrangøren situasjonen rundt korona-viruset fortløpende, og vil opplyse senest 15. september hvorvidt arrangementet avholdes som planlagt. 

Reise til og deltakelse i Nordisk Mesterskap er til selvkost. Arrangøren ønsker at alle norske utøvere skal bo på det offisielle hotellet sammen.

Informasjon om overnatting finnes i invitasjonen. Reise til og fra Stavanger organiseres og bestemmes av hver enkelt utøver, men alle uttatte utøvere må ta hensyn til registreringen fredag 27. november kl. 17:00 når de planlegge reisen.

Krav for å vurderes

Her finner dere kriteriene for å bli vurdert for uttakelse til nordisk mesterskap. Disse er oppdaterte per 30. mars, men vi gjør oppmerksom på at endringer i disse kan skje som følge av korona-situasjonen.

Vi oppfordrer alle til å gjøre seg godt kjent med kriteriene.

Uttak

Forbundet vil gjennomføre et forhåndsuttak den 1. oktober 2020.  Det endelige uttaket skjer etter Randori-samlingen 25. oktober. Et forhåndsuttak kan tas tilbake hvis kriterier ikke innfris. Alt av praktisk informasjon vil gis etter uttaket. Søknad sendes inn via nedenstående skjema.

Bindende aksept etter uttak

Søknaden om å delta er ikke bindende. Dersom man blir tatt ut må det signeres en bindende avtale/aksept, hvor de nevnte økonomiske forpliktelser fremgår, samt ev. merkostnader som påløper og/eller andre konsekvenser som oppstår ved at utøver trekker seg.

Oops! We could not locate your form.

Emne: ,