Topp stemning på Østlandscup i sportskarate

Publisert 21.09.2023

Hele 150 deltakere fra 17 klubber var klare for dyst når Troll Karateklubb i Oslo var vertskap for årets fjerde Østlandscup.

Stevnets lokale Sportdata-ansvarlige, Marius Blegeberg, var godt fornøyd med gjennomføringen:

– Jeg synes det var en stor suksess og gleder meg til neste stevne vi skal arrangere. Spesielt hyggelig var det at våre 233 starter fordelt på 150 deltakere var ny deltakerrekord for et stevne i sportskarate i år.

God dommerutvikling

Hoa Binh Nguyen, trener fra arrangørklubben, var godt fornøyd med stevnehelgen: – I noen av barneklassene var det over 20 utøvere med. Det er flott å se at det spirer og gror frem nye flotte karateutøvere ute blant klubbene!

Troll Karateklubb arrangerte dommerworkshop i forkant av ØC4. Her fikk vi utdannet 4 nye dommere som gjennomførte sin praksis på ØC4. Saleh Zomlot og Thomas Backe gjorde en flott jobb med å losse de nye dommeraspirantene gjennom både kurset og stevnet.

Resultater

Alle resultater fra Østlandscup 4 er publisert på Sportdata.

Kommende aktiviteter

Det er satt opp to regionale stevner til i stevnekalenderen denne høsten, men begge disse mangler arrangør. Ønsker din klubb å arrangere det neste regionale stevnet? Søk her!

Årets Norgesmesterskap blir arrangert 21. oktober når VVIL – Karate inviterer til NM i Vestnes, utenfor Molde. Invitasjon og påmelding ligger her.