Bli med på kata-prosjektet!

Publisert 22.04.2021

Som tidligere annonsert har sportsavdelingen i Norges Kampsportforbund ansatt Arne Wallan som prosjektleder i den kommende kata-satsingen inn mot junior VM i 2022. Nå inviterer Wallann og WKF-grenkomitéen alle klubber til å bli med i kataprosjektet.

Neste samling finner sted 30. mai kl 11:00-13:00 og vil foregå online, klubbene i prosjektet vil få invitasjon med lenke til den digitale samlingen. Dersom din klubb ikke allerede er en del av kata-prosjektet, kan du melde din interesse til Arne Wallann per e-post: arne.wallann@gmail.com

Gjesteinstruktør i verdensklasse

Under samlingen 30. mai vil prosjektet ha besøk av den tyske verdensmesteren i lag-kata, Sophie Wachter. Wachter er et kjent ansikt blant deltakerne i kata-prosjektet, og har holdt både fysiske og digitale økter for norske deltakere tidligere, med stort hell.

Verdensmester Sophie Wachter (GER)

At vi gjennom kata-prosjektet også kan tilby trening med flere av verdens beste utøvere, er en fin gulrot vi ønsker å videreføre. Dette vil bidra at klubbene i prosjektet i tillegg til å få jevn oppfølging, også vil kunne dra nytte av et bredt internasjonalt nettverk med trenere i aller ypperste verdensklasse.