Webinar om digitalt årsmøte

Publisert 23.04.2020

Idrettslag som ønsker å gjennomføre årsmøtet kan gjøre det på tre ulike måter – enten skriftlig, digitalt eller ved fysisk oppmøte. NIF har nå utarbeidet veiledere for de forskjellige måtene å gjennomføre på, og inviterer også til gratis webinar om digitalt årsmåte.

Fristen for samordnet rapportering er fortsatt 30. april. Dette betyr at innrapportering må skje selv om idrettslaget ikke har gjennomført årsmøtet, melder NIF på sine nettsider. Fristen for å gjennomføre årsmøtet er utsatt ytterligere slik at alle idrettslag plikter å avholde årsmøtet så snart det er forsvarlig å avholde fysisk møte, og senest 31. desember 2020.

For å gjøre det lettere for idrettslag å gjennomføre årsmøtet har Idrettsforbundet nå laget tre ulike veiledere som forteller hvordan idrettslaget gjennomfører skriftlige, digitale eller fysiske årsmøter. Disse finner du ved linkene nedenfor:

– Digitalt årsmøte 
– Skriftlig årsmøte
– Fysiske oppmøte

Gratis webinar om digitalt årsmøte fredag 24. april kl 14.-15.

Ønsker deres idrettslag å gjennomføre digitalt årsmøte? Delta på gratis webinar for å lære mer om muligheten man har i Idrettens Office 365.
Link til kurs (teams)

NIF arrangerer også webinar 28. april kl 18-19.
Link til kurs (teams)