Oppdatering på trenerutdanning i 2024

Publisert 06.02.2024

Trenerutdanning fortsetter å være et hovedfokus for forbundet også i 2024. Det er viktig for oss at det utdannes flere trenere som igjen vil kunne hjelpe klubbene med aktivitet og idrettsglede.

Erfaring og kompetanse blant trenere i en klubb er en kombinasjon man fort vil se stort utbytte av og det skaper langvarig aktivitet og ikke minst rekruttering til våre flotte idretter. Det er i tillegg mange som sitter med trener 1 kompetanse som vi ønsker skal få muligheten til å ta steget videre.

Prisen i 2024 vil derfor være 350,-kr per kurshelg trener 1, og gratis for trener 2.

 

Kursgjennomføring

For at det skal være enklere å gjennomføre trenerutdanningen vil vi i 2024 fortsette med nettbaserte kursdeler, hvor man kan ta hele eller deler av trenerutdannelsen med kursholder på nett. Samtidig ønsker vi å fremme at det er høyst mulig å arrangere kurs i klubb. Det krever at man har et læringslokale med tilgang til prosjektor for vår kursholder, et sted hvor man kan trene, et minstekrav på ca. 10 kursdeltagere og at det er åpent for alle medlemsklubber å delta. Det vil være gunstig å arrangere disse kurshelgene med naboklubber. Er lokaler en utfordring så finnes det muligheter for å låne kommunalt rundt omkring. Ta kontakt så finner vi løsninger Christian@kampsport.no

(Meld gjerne ifra om det er et ønske om at det arrangeres flere fysisk kurs fra forbundet i de ulike byene, så skal vi ved god interesse sette opp ved etterspørsel)

Kveldskurs

I tillegg vil vi denne våren gjennomføre kveldsmoduler. Hvor trener 1 utdannelsen er delt inn i kveldsmodulene 1-6 som vil gjennomføres to kvelder i uka over 3 uker. Dermed håper vi det vil finnes et tidspunkt som passer for alle.

Terminliste

Sjekk ut hvilke kurs som ligger ute https://kampsport.no/kompetanse/kurskalender/ og påmelding gjøres ved å trykke på ønsket kurs i kalenderen på nettsiden. Kurskalender vil oppdateres fortløpende med nye kurs. Ta kontakt ved spørsmål.

Trener 1 del 1 2-3.mars Online Påmelding
Trener 2 del 1 6-7.april Online Påmelding
Trener 1 del 2 11-12.mai Online Påmelding
       
Kveldskurs:      
Modul 1 (av 6) 19.mars Online Påmelding
Modul 2 (av 6) 21.mars Online  
Modul 3 (av 6) 8.april Online  
Modul 4 (av 6) 10.april Online  
Modul 5 (av 6) 16.april Online  
Modul 6 (av 6) 18.april Online