Wushu/Kungfu: Vi søker ny forbundstrener!

Publisert 23.02.2021

Sportsavdelingen i Norges Kampsportforbund ønsker å videreutvikle konkurransemiljøet innen kinesisk kampsport i Norge. Vi søker derfor nå etter en ressursperson som kan videreføre arbeidet den nylig avgåtte landslagstreneren har startet. Søknadsfrist: 1. mai.

Kampsportforbundet har et mål om økt konkurranseaktivitet blant wushu-klubbene, og ønsker derfor å engasjere en forbundstrener som kan besøke våre wushu-klubber for å inspirere og utvikle utøvere og klubbmiljøene. På sikt vil treneren også følge opp norske landslagsutøvere som deltar i offisielle EM og VM. Her kan du lese mer om uttakskriteriene som ble satt opp til landslagsutøverne i perioden 2016-2020.

Tett samarbeid med Sverige

Norges Kampsportforbund har de siste årene utviklet et utstrakt samarbeid med det svenske wushuforbundet og deres landslagsaktiviteter – et samarbeid som ønskes opprettholdt.

I tillegg har forbundet en samarbeidsavtale med sportsuniversitetene i Shanghai og Beijing, samt med Henan Martial Arts Federation og Shaolin Temple. Shaolin er for øvrig fødestedet for kampsport og kampkunst. Du kan lese mer om muligheten for studier i Kina her.

Oppgaver og krav

Kandidater som ønsker å søke på stillingen bes gjøre seg kjent med nedenstående oppgaver og krav.

Oppgaver:

  • Arrangere 4 helgesamlinger hos forskjellige klubber i Norge.
  • Arrangere 2 uttakssamlinger til offisiell representasjon i EM/VM.
  • Følge opp konkurransetalenter inn mot internasjonale konkurranser, etter NKFs modell for prosjekt NextGen.
  • Hjelpe ressurspersoner med å etablere wushu-grupper, sette opp et grunnleggende pensum for å starte opp wushu-grupper.

Formelle krav:

  • Godkjent trenerutdanning i NIF, eller fra universitet/høyskole.
  • God kjennskap til IWUF og EWUF sine internasjonale konkurranseregler i wushu taolu, tradisjonell kung fu og tai chi.
  • Mulighet til å planlegge og avholde minst 6 årlige samlinger i moderne taolu.
  • Mulighet til å reise på minst tre internasjonale stevner for å følge opp norske utøvere, inkludert EM/VM.

Oppdraget lønnes per samling, og er å anse som et deltidsengasjement. Har du lyst til å søke? Da kan du sende din søknad og CV til sportssjef dag@kampsport.no. Merk at søknadsfrist er 1. mai.

For mer informasjon om arbeidsoppgavene og hva som kreves, kan også tidligere landslagstrener Kim Gibson kontaktes på kim@kampsport.no

 

Emne: ,