Kriterier for deltakelse i muay thai nordisk mesterskap 2024

Publisert 11.12.2023

Neste års IFMA nordiske mesterskap i muay thai arrangeres i den svenske hovedstaden Stockholm fra 26.-27. januar. Her følger kriterier for norske utøvere som ønsker å delta.

Utøvere, dommer og coacher i årets nordiske mesterskap stiller for sine respektive klubber og bekoster deltakelse selv. Da påmeldingen gjøres i IFMA-systemet må de gå gjennom sportsavdelingen i Norges Kampsportforbund. Det har derfor blitt satt opp kriterier til utøvere som ønsker å delta i høstens store konkurransehøydepunkt.

Kriterier Nordisk

Se invitasjon her.

For å være kvalifisert til deltakelse i IFMA Nordisk Mesterskap legges ett av følgende kriterier til grunn:

  • Finalist i Norgesmesterskapet 2023 med minimum en vunnet kamp*
  • Medaljør i IFMA nordisk mesterskap, EM eller VM i 2022 med minimum én vunnet kamp*
  • Deltatt i et åpent internasjonalt IFMA/EMF-godkjent stevne (open) i 2022 eller 2023 med minimum én vunnet kamp**

*dersom det kun er to utøvere i klassen må man ha vunnet finalen for å være kvalifisert.
**NKF kan som Norges representant i IFMA og EMF kun forholde oss til resultater i deres stevner ved uttak til offisielle mesterskap.

Nordisk mesterskap gåes i følgende aldersklasser: U17 (minimum 15 år), U23 og senior.

Påmelding

Da det er kort tid igjen til nordisk og påmeldingsfristen er rett etter juleferie er det ønskelig med rask tilbakemelding fra kvalifiserte utøvere som ønsker å delta.
Er du kvalifisert og ønsker å delta? Send oss en e-post med navn, telefonnummer, fødselsdato, vektklasse og dokumentasjon på resultater (offisielle resultatlister e. l.) til post@kampsport.no innen mandag 18. desember.

  • Kvalifiserte utøvere og deres coacher oppfordres til å vurdere muligheten og forsvarligheten ved deltakelse i mesterskapet, før søknad om påmelding sendes.
  • Utøver og klubb har ansvar for at utøver er klar for internasjonal deltakelse.
  • Påmelding og deltakelse forutsetter at utøver har IFMA profil og imøtekommer de medisinske krav som settes av IFMA og arrangører. Sportsavdelingen i NKF vil gi informasjon om hvilke krav som stilles, og hvilken dokumentasjon som må vedlegges på henvendelse fra aktuelle utøvere/coacher.