WT-seksjonens sportskomite blir spreke!

Publisert 19.09.2022

Kronikk fra sportskomitéen i WT-seksjonen v/ Maria Erenskjold.

Det er full fart for Sportskomiteen i WT Seksjonen for tiden. Foruten å holde online tilbudet med poomsae-stevner i gang, er det masse planlegging og arbeid rundt de fysiske stevner, som endelig kan komme på gang igjen. I tillegg blir også årets NM en annerledes, og forhåpentlig mer spennende, variant enn man har vært vant med tidligere.

– Nå håper vi snart vi «for good» kan legge Korona på hyllen og få våres fysiske stevner opp å gå igjen, sier Marius Borgen, medlem i Sportskomiteen. Neste fysiske stevne er NC3/ØC søndag 25/9 i Letohallen. Budosenteret er arrangørklubb, og vi er sikre på det blir et fantastisk stevne. Vi minner forresten om at kamp coacher må ha gyldig lisens – coach kurs er nå e-kurs, som man skal ta hjemme.

Kommende stevner – vi mangler arrangørklubber

Leder av Sportskomiteen, Knut Olav Brecke gir her en generell update på stevner i fremtiden:

– Vi hører flere klubber sliter med å komme i gang etter Korona og sommerferie – men heldigvis også flere klubber som her i september har opplevd oppgang igjen i medlemstallene. Vi tror riktig mange gleder seg til igjen å komme seg på matta og bli med på de fysiske stevner, men vi ser dessverre også, at vi fortsatt mangler en del arrangører til stevnene våre. For at WT Seksjonen skal kunne opprettholde et bra konkurransetilbud trenger vi alles støtte. Det gjelder både det å melde seg som arrangørklubb, men også det å påmelde utøvere til stevne i god tid. Slik det ser ut i dag har vi måtte avlyse VestlandsCup 2, da ingen arrangørklubb har søkt. Samme gjelder Nord-Norsk 2. Det er satt opp å bli stevne i Trondheim, der Midt-Norsk 2 avholdes av Tong Ir lørdag 22/10 (invitasjon kommer, følg med i Sportdata!) men det må være et minimums antall påmeldte for å kunne gjennomføre stevnet.

Neste stevne blir NM, som i år går over en hel helg. Det gleder vi oss til å kunne informere mye mer om senere på uken!

Arrangørpakke webinar tirsdag 18/10

Sportskomiteen vil nok engang avholde webinar i «Arrangørpakken» (WT Seksjonens eget utviklede versjon av NKFs Arrangørmodell).

– Man må ikke søke på et stevne bare fordi man blir med på webinaret, sier Maria Erenskjold, medlem av Sportkomiteen.  Vi håper flere blir med og vil lære litt om, hva vi faktisk tilbyr; både økonomisk og praktisk.

Påmelding til webinaret gjøres via vår kurskalender.

Men jeg må løpe! Vi blir så spreke i Sportskomiteen for tiden, det er mye å gjøre. Next up er oppfølging på Online poomsae 3, og online poomsae 4 er rett på trappene og!

 

Til 2023 har så langt 1 klubb sendt inn søknad som arrangørklubb. 

Emne: ,