Sommerhilsen fra WT-seksjonen

Publisert 02.07.2024

Under årets seksjonsmøter og forbundsting ble det valgt inn både nye og gamle styremedlemmer i seksjonsstyret for taekwondo WT-seksjonen. Under følger en sommerhilsen fra seksjonsstyret.

Sommerhilsen fra seksjonsstyret:

Det nye seksjonsstyret har nå hatt første møte og fått konstituert seg, og ledere for dommerkomiteen og sportskomiteen er valgt. Det ble gjenvalg til hhv. Stig Ove Ness (Oslo Taekwondo Klubb) og varamedlem i styret, Knut Olav Brecke (Tøyen Taekwondo Klubb).

Det nye styre består av tre medlemmer fra forrige periode (Maria Erenskjold, Johnny Ravn og Knut Olav Brecke) samt fire nye medlemmer (Kjell-Erik Andal, Erling Svanberg Mytting, Ine Marie Johansen og Martin Dirks Mongstad).

– Flere kjenner kanskje noen av de ‘nye’ navn igjen. Seksjonen har med dette fått en god sammensetning av lang erfaring og ungt blod som kan pushe oss fremover i den positive retningen vi allerede er på vei i – sier seksjonsleder, Maria Erenskjold, og tilføyer:

Som i forrige periode får styrets medlemmer tildelt egne ansvarsområder som det skal jobbes med og følges opp. Vi har mange ting vi ønsker å jobbe med i perioden, blant annet kan nevnes at vi skal:

  • oppdatere langtidsplanen iht. revidert langtidsplan vedtatt på Tinget
  • utvikle og forbedre området innen utdanning/kurs/oppfølging av dommere
  • forbedre stevne setup slik vi får økt stevnedeltakelse, særlig på regionale stevner
  • få flere barn og unge med på stevne
  • fokusere mer på internasjonal representasjon
  • fortsette å jobbe tett opp med sportssjefen og administrasjonen rundt våres toppidrett
  • jobbe med egenprofilering og egenfinansiering, herunder forbedre våre SoMe kanaler
  • styrke samholdet i WT-miljøet, både innen bredden og konkurranse-miljøet

 

 

Sommerferien nærmer seg; mange har allerede hatt graderinger, noen har kanskje vært på sommerleir, og andre har gått online Sommerutfordringen!

Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig god sommer! Ikke glem å tren; vi sees vel på NC1/ØC1 i september 😉

 

Sommerhilsener fra ditt seksjonsstyre.