Arrangørwebinar for WT-klubbene

Publisert 05.07.2024

Sportskomiteen i WT Taekwondo jobber målbevisst for å øke kompetansen i miljøet rundt stevner og arrangement. Man ønsker å rekruttere flere arrangørklubber og belyse hvor givende det er for en klubb å arrangere stevner.

Sportskomitéen håper å kunne engasjere enda flere arrangørklubber til våre stevner, så vi kan opprettholde et flott tilbud til våre medlemmer.

Arrangørpakken

Med webinaret og støttedokumenter til Arrangørpakken, vil en arrangørklubb oppleve solid støtte samt få helt basic info og hjelp rundt stevner fra Sportskomiteen.

Sportskomitéen ønsker å invitere alle medlemmer til online webinar mandag 14. oktober kl. 19:00-20:30. Her vil også være representanter fra tidligere stevner, som har benyttet seg av Arrangørpakken, som kan gi svar på eventuelle spørsmål man måtte ha.

– Om man er ny som arrangør eller har avviklet stevner før, kan det anbefales å bli med på dette webinaret, hvor vi også forteller om den nye økonomiske støtteordningen for arrangørklubber, sier Maria Erenskjold, leder i taekwondo-seksjonen og medlem i Sportskomiteen.

Påmelding til kurs og webinar gjøres via kurskalenderen.
Påmeldingsfristen er fredag 11. oktober.