Velkommen til årets NM!

Publisert 22.11.2019
Redigert 23.11.2019

WT-seksjonen ønsker velkommen til årets taekwondo-NM i mønster og kamp! Stevnet går av stabelen i Oppsal Arena 23. november.

På årets NM skal det kåres norgesmestere, samt deles ut Kongepokal og andre priser. Tekniske arrangører er Tøyen Taekwondo Klubb, Keum Gang Taekwondo St.Hanshaugen og Elvebyen Taekwondoklubb.

Praktisk informasjon

  • Dato: Lørdag 23. november
  • Adresse: Oppsal Arena, Vetlandsveien 49, Oslo

Program: (NB! Programmet er tentativt og kan bli korrigert, så følg med frem mot stevnet)

  • 08.00: Legesjekk Senior A (kamp) i hallen
  • 09.00-09.10: Innmarsj
  • 09.10-09.20: Arrangør ønsker velkommen, eden leses
  • 09.20-09.30: Åpning av NM
  • Kl. 09.30: Innledende kamper og mønster
  • 12:30: Lunsj
  • Tidspunkt for finaler og premiering/bestemannspriser offentliggjøres i Sportdata nærmere stevnet.

Regler

Det konkurreres etter NKFs taekwondo WTF-regler av 1. januar 2019. Vær oppmerksom på krav til gyldig coachlisens. På vår nettside kan du se revidert reglement.

Kongepokal og priser

Det vil deles ut Kongepokal under NM dersom kriteriene for utdeling oppfylles. Det vil nedsettes en egen Kongepokal-jury som skal overvære mesterskapet. Kravene er at det stiller minst 15 personer i seniorklassene (kvinner/menn), i enten kamp eller mønster, og holder tilfredsstillende nivå. Se øvrige krav under NKFs stevnereglement.

Den koreanske ambassadørens pris vil også deles ut til beste junior herre og beste junior kvinne.

Sammenlagtseier NC: Det deles ut sammenlagtseier fra årets NC-stevner. Den beste i hver klasse sammenlagt mottar en pris.

Årets utmerkelser: Også i år skal taekwondo-seksjonen dele ut utmerkelser til årets taekwondo-person, årets coach/trener, årets dommer og årets utøver. Utdeling vil foregå på NM. Alle nominerte, bortsett fra Årets taekwondo-person, skal stemmes frem blant klubbene som deltar på årets NM. Nytt av året er at dommerkomiteen nominerer dommere til stemmeseddelen. I år deles det ut pris til både årets poomsae- og kyorugidommer for første gang. Les mer og send inn din nominasjon til årets WT-utmerkelser her. NB! Vi minner om at det ikke er anledning til å nominere tidligere mottakere av «Årets Taekwondo-person» til denne prisen. Oversikt over tidligere vinnere finner du her.

Årets klubb i kamp og mønster: Vandrepokalene deles ut til årets beste klubb sammenlagt i Kamp og Mønster.

Foto og film

NKF opplyser om at det kan bli tatt bilder og film fra arrangementet, med deltakere og funksjonærer, som kan bli publisert i redaksjonell sammenheng på www.kampsport.no og i NKFs sosiale medier. Det skal ikke publiseres bilder av barn uten samtykke fra foresatte. Personer over 15 år kan reservere seg fra fotografering ved selv å ta kontakt med fotografen på aktuelt arrangement.

Følg også arrangementet på Facebook.

 

Emne: , ,