Årets Taekwondo WT-utmerkelser

Publisert 20.09.2019

Også i år skal taekwondo-seksjonen dele ut utmerkelser til årets taekwondo-person, årets coach/trener, årets dommer og årets utøver. Utdeling vil foregå på NM. Alle nominerte, bortsett fra Årets taekwondo-person, skal stemmes frem blant klubbene som deltar på årets NM. Nytt av året er at dommerkomiteen nominerer dommere til stemmeseddelen.

Årets taekwondo-person

Klubber og medlemmer innen WT-taekwondo kan nå nominere personer til Årets taekwondo-person. Oppgi navn og rolle på personen dere ønsker å nominere i tillegg til en begrunnelse for hvorfor dette er den beste kandidaten til utmerkelsen. Etter at fristen har gått ut, velger seksjonsstyret en av de nominerte. Utmerkelsen vil bli utdelt på NM i november. Fyll inn skjemaet i bunnen av siden innen 1. november.

Årets utøver

Klubber og medlemmer innen WT-taekwondo kan nå nominere personer til Årets utøver. Oppgi klubb og navn på personen dere ønsker å nominere i tillegg til en begrunnelse for hvorfor dette er den beste kandidaten til utmerkelsen. Klubbene som er tilstede under Norgesmesterskapet avgir sin stemme til en av de nominerte. Utmerkelsen vil bli utdelt på NM i november. Fyll inn skjemaet i bunnen av siden innen 1. november.

Årets coach/trener

Klubber og medlemmer innen WT-taekwondo kan nå nominere personer til Årets coach/trener. Oppgi klubb og navn på personen dere ønsker å nominere i tillegg til en begrunnelse for hvorfor dette er den beste kandidaten til utmerkelsen. Klubbene som er tilstede under Norgesmesterskapet avgir sin stemme til en av de nominerte. Utmerkelsen vil bli utdelt på NM i november. Fyll inn skjemaet i bunnen av siden innen 1. november.

Nominasjon årets utmerkelser 2019