WKF: Vellykket Superfinale for Norgescup-serien

Publisert 10.05.2021

Lørdag 8. mai ble superfinalene i Norgescup-serien arrangert. – Dette har vært en svært vellykket serie med e-stevner, og selv om vi alle ser frem til fysiske stevner har denne digitale løsningen vært et kjærkomment tilbud det siste året, sier WKF-grenkomiteens leder, Espen Nordal.

Totalt deltok nær 40 utøvere fra 16 klubber i Superfinalen, som man måtte kvalifisere seg til gjennom deltakelse i de seks foregående Norgescup-stevnene. Norgescup-serien har blitt avholdt som e-stevner fra september 2020 til april i år.

Alle resultater og innsendte konkurransebidrag finner du i Sportdata.

Beste klubb i Superfinalen ble Vestnes Varfjell IL, med hele fire gull-, to sølv- og fire bronsemedaljer.

– Vi gratulerer klubben med formidabel innsats, og takker selvfølgelig alle klubbene som har deltatt gjennom både Superfinalen og Norgescupen i sin helhet. Det at så mange utøvere og klubber har støttet opp om det digitale konkurransetilbudet det siste året har vært inspirerende, og vi gleder oss til å se disse flotte utøverne delta også i fysiske stevner, forhåpentligvis i løpet av høsten, sier Vegard Henriksen, arrangementssjef i Norges Kampsportforbund.

Positivt engasjement

Vestnes Varfjell IL ble beste klubb på stevnet. Her er deltakere fra klubben med sine diplomer fra tidligere e-stevne. Foto: Heidi Skålhavn.

Vestnes Varfjell IL forteller at de synes e-stevnene har vært et flott tiltak fra Kampsportsforbundet nå i korona-perioden.

– Klubben har involvert foreldrene, og de har vært flink til å engasjere seg og følge opp sine barn og unge underveis. De har filmet, lastet opp konkurransebidrag, og også vært smittevernsvakter. Våre utøvere har vært kjempeflinke, tålmodig og positive hele veien, og det er ekstra kjekt at det blir resultater, sier Mari Karadash, en av instruktørene i klubben.

Gavekort på vei

Grenkomiteen besluttet allerede i april å premiere 1.-4. plass i alle klasser på Superfinalene. Premien vil være gavekort fra XXL:

  1. Plass – kr.1000
  2. Plass – kr. 750
  3. Plass – kr. 500
  4. Plass – kr. 250

– Siden vi ikke har brukt penger på premier så langt på e-stevnene, har vi ønsket å gjøre litt ekstra ut av finalene, for å synliggjøre og markere den innsatsen som mange har lagt ned i et vanskelig år. Både gavekort og diplomer er snart på vei til vinnere og deltakere, sier grenkomiteens leder Espen Nordal.