WKF: Velkommen til internasjonal Teams-trening!

Publisert 26.02.2021
Redigert 04.03.2021

WKF-grenkomiteen har gleden av å ønske velkommen til internasjonal Teams-trening lørdag 20. mars. Treningen ledes av de internasjonalt anerkjente coachene Denys Morozov og Alexander Biamonti. Alle karate-utøvere er hjertelig velkommen til samlingen.

Teams-samlingen arrangeres lørdag 20. mars kl. 10:00-11:15 (Biamonti) & 11:45-13:00 (Morozov), med introduksjon til seminarene fra kl. 9:45. Påmelding til samlingen gjøres via Sportdata.

Kunnskap og motivasjon

Denys Morozov er de siste årene mest kjent som coach for Irina Zaretska, som karate-utøvere her hjemme i Norge ble bedre kjent med under kick-off i januar. Morozov coacher nå også Anzhelika Terliuga.

Den norske landslagstreneren i karate, Wayne Otto, og utøvere Andrine Hilton og Bettina Alstadsæther. har nylig gjennomført en 9 dagers treningsleir med Denys. Det norske teamet kan dermed skrive under på at Morozov vil levere morsomme – og krevende! – øvelser.

Neste helg reiser Otto, Hilton og Alstadsæther til Frankrike for matching med de beste franske karate-kvinnene, og deres trener Alexander Biamonti.

– Det er naturlig at grenkomiteen legger seg tett opp mot hva landslaget er ute og høster med tanke på erfaringer og kontakter, og på den måten bringer kunnskap og motivasjon til alle fightere her hjemme i Norge, sier grenkomiteens leder Espen Nordal.

Sportdata oppdateres fortløpende

Mer informasjon om trenerne, samt program for samlingen, publiseres fortløpende.

– Vi i grenkomiteen ser frem til å følge opp det vellykkede kick off-arrangementet med en ny digital treningssamling, og håper så mange som mulig av landets karate-utøvere benytter denne sjansen til å innhente inspirasjon fra noen av verdens ledende coaher. Alle trenere og utøvere oppfordres til å følge med på Sportdata for fortløpende informasjon, avslutter Nordal.