WKF: Sparringssamling med Wayne Otto utsatt

Publisert 17.08.2020

29. og 30. august var det planlagt sparringssamling med landslagstrener i karate, Wayne Otto. Av hensyn til utøvernes helse og sikkerhet er samlingen dessverre utsatt.

Korona-situasjonen har ført til at WKFs kick off, planlagt samme helg, også er utsatt. Ny, tentativ dato for både sparringssamlingen og kick off er 24.-25. oktober.

Vil informere fortløpende

Utsettelsen av sparringssamlingen er en følge av risikovurdering rundt smittesituasjonen, påpeker sportsavdelingen i Norges Kampsportforbund.

– Vi har jobbet fortløpende med å utarbeide gode flere tiltak, og har i løpet av de siste månedene etablert gode rutiner rundt smittevern. Allikevel vurderer vi uforutsigbarheten til å være for stor til at det er forsvarlig å avholde en fysisk samling, opplyser toppidrettskonsulent Raik Tietze.

Digital treningsøkt og informasjonsmøte

Da forbundet ønsker å gi inspirasjon og motivasjon til unge, satsende utøvere i denne krevende perioden vil landslagstrener Wayne Otte gjennomføre en treningsøkt via Zoom, lørdag 29. august kl. 10:30.

I etterkant av denne treningsøkten skal sportsavdelingen gjennomføre et uhøytidelig infomøte, der man kan stille spørsmål. Dette vil erstatte det fysiske møtet som var planlagt gjennomført samme dag.

– Sportsavdelingen avlyser samlingen og det fysiske informasjonsmøtet med tungt hjerte, og håper at så mange som mulig velger å følge onlinetreningen og det påfølgende informasjonsmøtet, oppfordrer Tietze.

Link til onlinetrening og informasjonsmøte: