WKF: Husk søknad om deltakelse i kadett-, junior- og U21-EM

Publisert 15.12.2019
Redigert 09.06.2021

Det er nå mulig å søkne om deltakelse i kadett, junior og U21- EM i Ungarn, 6.-9. februar 2020. Søknadsfristen er 16. desember.

Reise og deltakelse i junior-EM er til selvkost. Ved eventuell medalje dekker forbundet 50% av kostnadene. Da invitasjonen ikke er mottatt, har forbundet per november ikke avreisedetaljer og overnattingsdetaljer enda. Det er dermed ikke klart hva kostnadene vil være. Dette offentliggjøres så snart forbundet har mottatt all nødvendig informasjon.

Krav for å vurderes

For å kunne bli vurdert for uttak må man i løpet av siste sesong ha deltatt i et Youth League-stevne (kadetter og juniorer), eller Serie A- eller Premier League-stevne (U21-utøvere). 

Husk å legge ved alle viktige dokumenter i søknaden. Dette inkluderer: Bilde av pass-informasjon, passbilde (til WKF-profil for dere som ikke har), stevneskjema, vektpolicy, ren utøver samt kostholdsdokument. 

Uttak etter Youth League

Uttaket skjer etter Youth League-stevnet i Italia 15. desember. Dette er også deadline for å søke. All praktisk informasjon vil gis etter uttaket. Søknad sendes inn via nedenstående skjema.

Bindende aksept etter uttak

Søknaden er ikke bindende, men dersom man blir tatt ut må det signeres en bindene avtale/aksept hvor de nevnte økonomiske forpliktelser fremgår samt ev. merkostnader som påløper og/eller andre konsekvenser som oppstår ved at utøver trekker seg.

Søknadsfrist: 10. juni.

Oops! We could not locate your form.

 

 

Emne: ,