WKF: Søknad for uttak til kadett-, junior- og U21-EM 2021

Publisert 05.05.2021
Redigert 10.05.2021

Det er nå mulig å søke om vurdering for uttak til kadett-, junior- og U21-EM. Mesterskapet varer fra 20.-22. august, og arrangeres i Tampere, Finland. Frist for å søke er 31. mai.

Som tidligere er reise og deltakelse i mesterskapet til selvkost. Grunnet stadige endringer i korona-tiltak og -restriksjoner er totalkostnaden i forbindelse med deltakelse fortsatt uavklart. Informasjon vedrørende kostnader deles før evt. plass må aksepteres.

Uttak

Grunnet korona-situasjonen blir også uttaksprosessen denne gangen annerledes. Vi har per i dag ikke definert fastsatte datoer og kriterier for uttak, men ønsker nå innledningsvis å kartlegge utøvernes interesse. Videre informasjon rundt uttakskriterier og frist for å søke om deltakelse vil offentliggjøres fortløpende.

Om utøvere har trackingform/stevneskjema med resultater fra 2019 og 2020 tilgjengelig oppfordrer vi til å legge dette ved via nedenstående søknadsskjema. Søkadsfrist er 31. mai.

Bindende aksept etter uttak

Søknaden er ikke bindende, men dersom man blir tatt ut må det signeres en bindene avtale/aksept hvor de nevnte økonomiske forpliktelser fremgår samt ev. merkostnader som påløper og/eller andre konsekvenser som oppstår ved at utøver trekker seg.

Oops! We could not locate your form.

Emne: , , , ,