WKF e-stevne: Resultater fra Norgescup 5!

Publisert 22.03.2021

Norgescup 5 i kata ble avsluttet 20. mars. Vestnes Varfjell IL kampsport ble beste klubb med 8 medaljer. Du finner alle resultater og innsendte konkurransebidrag i Sportdata.

WKF-grenkomiteen arrangerer i 1. halvår av 2021 flere Norgescup-stevner på nett. Forrige uke ble Norgescup 5 i kata arrangert. Stevnet ble avsluttet i helgen, og akkurat som i forrige NC-stevne utmerket Aurora Luong Thorsen seg med seier i både senior- og U21-klassene.

Vi gratulerer alle utøvere med flott innsats! Alle resultater, samt innsendte bidrag til konkurransen, finner du i Sportdata.

Husk påmelding til Norgescup 6

Datoe for Norgescup 6 er 08.-16. april. Påmeldingsfrist er 2. april. I tillegg til Norgescup 6 vil det også arrangeres Superfinaler for Norgescup-serien i mai – dato for Superfinalene vil bekreftes så snart som mulig.

– Vi ser at interessen for å delta i e-stevner er økende, og ønsker videreutvikle dette konkurransetilbudet gjennom 2021. Vi håper at Norgescup-serien vil gi utøvere best mulig forutsetninger for å trene og å holde motivasjonen oppe gjennom året, sier Vegard Henriksen, arrangementssjef i Norges Kampsportforbund.