WKF: Norgescup 1 i kata avsluttet

Publisert 22.09.2020

I høst arrangeres totalt tre Norgescup-stevner i e-kata. Det første stevnet ble avsluttet lørdag 20. september, og Marion Wester (14) fra Mizuchi Karateklubb ble til slutt stevnets beste utøver. Totalt deltok 80 utøvere fra 14 klubber.

Alle resultater fra stevner finnes i Sportdata

Marion Wester. Foto: Privat.

Som i flere e-stevner både i Norge og utlandet dette året, leverte Marion Wester en imponerende innsats. Denne gangen vant Marion tre klasser denne gangen. Hun tapte dog finalen i seniorklassen for kvinner til Marte Skodvin Mjåtvedt fra Bjørgvin Karateklubb.

Best i Norge – og verden

Wester konkurrerte også i forrige uke i World Series i e-kata U16, hvor hun tok gull. Mizuchi-jenta tok også i dette stevnet sølv i klasse U18, etter tap for bronsevinneren fra junior-EM 2020. Marion topper nå dermed verdensrankingen i e-kata i både U16- og U18-klassene.

Avsluttes med Superfinale i april

Det skal arrangeres totalt arrangeres 7 e-stevner i kata det neste halvåret (Norgescup 1, 2, 3, 4, 5, 6 og Superfinaler) i et cup-system med ranking. Tidspunkt for stevnene er som følger:

• Norgescup Superfinaler – April 2021

– Vi ser at interessen for å delta i e-stevner er økende, og til tross for at vi selvfølgelig håper å kunne arrangere fysiske stevner så snart som mulig, ser vi også frem til å opprettholde og utvikle e-stevnene som et supplement til de fysiske konkurransene, sier stevneleder og leder av WKF-komiteen Espen Nordal.

Norgescup 2 i e-kata begynner 15. oktober. Alt av praktisk informasjon finner du i vår stevnekalender.

Vi oppfordrer alle til å bli med, og å oppleve gleden og spenningen ved å konkurrere på nett – husk påmeldingsfristen 14. oktober!