WKF: Meld deg på vårens sparringssamling!

Publisert 31.03.2020

Landslagstrener for karate, Wayne Otto, inviterer igjen til sparringssamling 23.- 24. mai 2020. Gitt den uforutsigbare situasjonen forårsaket av korona-utbruddet er det per 30. mars usikkert om samlingen i mai kan gjennomføres. Vi oppfordrer allikevel alle interesserte til å melde seg på samlingen, da vi håper det lar seg gjøre å gjennomføre.

Klubbtrenere og regiontrenere er allerede oppfordret til å videresende informasjon om samlingen til utøvere som kan være aktuelle, og ha lyst til å delta på samlingen. Vi understreker at utøvere som melder seg på bør ha minimum 1-2 års kamperfaring, og bør være minimum 12 år gammel.

Påmeldingsfrist: 20. mai

Strukturen for helgen vil være relativ lik oppsettet for tidligere år. Lørdag gjennomføres med oppsett i kategorier og klasser tilsvarende et stevne. Dette innebærer at det ofte vil ta litt tid før hver utøvere får vist seg frem, men denne måten å gjennomføre på sikrer at landslagstreneren får observert hver eneste utøver.

Søndag vil består av trening med sparring.

Treningen begynner kl. 10:00 begge dager i kampsportforbundets landslagslokaler ved Skullerud idrettspark.

Adresse: Skullerud Idrettspark, Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo. Inngang ved siden av Oslo Klatresenter.

Link til påmelding

PS!  Dersom du har behov for overnatting har kampsportforbundet avtale med Nordic Choice Hotels. Bestilling gjøres via telefon (22 33 42 00) eller via epost (nordicchoicehotels.no). Husk å oppgi rabattkode 65485.