WKF: Få med deg tiårets høydepunkter

Publisert 16.12.2020

I sommer lanserte WKF serien «The Decades Best» på sin YouTube-kanal. Serien presenterer høydepunkter fra verdensmesterskapene i karate det siste tiåret.

Med friskt og oppdatert blikk, og med kommentarer fra noen av de mest kjente navnene innen internasjonal karate, presenterer «The Decades Best» noen av de mest uforglemmelige øyeblikkene innen idretten fra 2010 og frem til i dag.

Alle episodene finner du på World Karate Federations YouTube-kanal.

Et must for alle kata-entusiaster

Den siste episoden av serien er et must for alle kata-entusiaster, og tar for seg lagkampen for herrer i Paris-VM i 2012, mellom de legendariske kata-lagene fra Italia og Japan. Dette var et av de mest spennende øyeblikkene i mesterskapet, og en rematch av kampen om gullmedaljene i 2010-VM i Beograd.

Finalen blir i programmet kommentert av Norges Robert Hamara, sekretær i WKFs dommerkomité, og også ansatt i Norges Kampsportforbunds administrasjon, samt tidligere verdensmester Nguyen Hoang Ngan.

Episoden finner du her.

– I tillegg til å kommentere Paris-finalen diskuterer Hamara og Nguyen i denne episoden aktuelle temaer som endringene i kata-regelverket, samt utøvernes forberedelser til historiske øyeblikk – som blant annet denne VM-finalen, melder WKF på sine nettsider.