WKF: Dato for nordisk fastsatt

Publisert 24.02.2021
Redigert 26.02.2021

Nordisk mesterskap, som i fjor ble avlyst grunnet korona-situasjonen, arrangeres i Stavanger 26.-28. november. Vi ser frem til å endelig se utøvere konkurrere om medaljene på hjemmebane. Alt av informasjon rundt kvalifisering og uttak, vil publiseres i god tid før sommeren.

Arrangørklubb for årets nordiske mesterskap er Stavanger Karateklubb, og stevnet avholdes i Stavanger Idrettshall.

Invitasjonen til nordisk mesterskap finner du her.

Ser frem til å ønske velkommen

– Vi er glade for å ønske deltakere fra hele Norden velkommen til mesterskapet. Vi vet at utøverne ivrer etter å konkurrere igjen, og ser frem til stevnet, etter et krevende år for kampsportutøvere over hele verden, sier Vegard Henriksen, arrangementssjef i Norges Kampsportforbund.

Når det gjelder uttak til mesterskapet vil landslagstreneren, i samarbeid med sportssjefen, ta ut laget basert på internasjonal deltagelse og prestasjoner i Premier League, Youth League, Grand Prix og andre internasjonale åpne stevner. I tillegg vil resultater i NM, som arrangeres i oktober, tas med i betraktning. De samme prinsipper gjelder for kata, men her vil man også konferere med regiontrener.

Når det gjelder internasjonale stevner har forbundet forståelse for at koronasituasjonen vil påvirke deltakelse i disse. Forbundet følger derfor situasjonen tett – ytterligere informasjon rundt kriterier uttak vil publiseres fortløpende.

PS! Husk at du også kan følge Nordisk Mesterskap fortløpende på Facebook.