Vellykket kick off for shotokan-grenkomiteen

Publisert 24.09.2019

Karate-seksjonens shotokan-grenkomité avholdt en historisk kick off-samling 20.-21. september, da de tre store shotokanorganisasjonene i Norge, JKA Norway, NTKF og NSF, kom sammen for en offisiell teambuilding-samling.

Til sammen deltok 55 delegater fra disse tre organisasjonene. Delegatene bestod av de høyest graderte i hver organisasjon, og andre sentrale personer i organisasjonene, som samlet seg på Scandic Flesland Airport i Bergen.

Reduserte eventuelle barrierer

På hotellet ble ett av møterommene gjort om til treningssal for undervisning, forteller Arild Kolstad i shotokan-grenkomiteen.

 – Vi hadde et komprimert og meget effektivt døgn med trening både fredag og lørdag, hvor instruktører var Larsen Sensei fra JKA Norway, Rønning Sensei og Boag Sensei fra NTKF. I tillegg ble det gitt presentasjoner, holdt møter, arrangert felles middag og lunsj, og ikke minst masse tid til å bli kjent med hverandre. Konklusjonen er at dette var en veldig vellykket samling og eventuelle barrierer mellom stilartsorganisasjonene har blitt mye mindre.

Ønsker årlig samling

Ifølge Kolstad var de fremmøtte enige om at dette bør være en årlig samling, og ser frem til godt videre samarbeid.

– Det neste store målet for shotokan-komiteen er JKA-NM 14. mars 2020, hvor alle de tre organisasjonene vil stille med utøvere. Dette vil bli en veldig positiv milepæl for shotokanmiljøet i Norge, og vi gleder oss til fortsettelsen!

Alle bilder: Stig Mjåtvedt