Resultater: NM i fullkontakt

Publisert 03.05.2023
Redigert 23.05.2023

 Fullkontakt NM 2023 en stor suksess! 

Bryne Karateklubb har 45 års jubileum i år, og markerte dette med å stå som arrangørklubb for årets NM i fullkontakt.

– Dette var det største NM i fullkontakt på mange år, og med historisk høy deltakelse med knockout med 20 deltakere i herreklassen – hvilket gjorde at vi i år fikk muligheten til å dele ut Kongepokal i denne klassen, sier Torbjørn Amundsen, leder av Grenkomiteen for fullkontakt.

Kongepokal-vinner

Hans Kristian Havreberg fra Etne Karateklubb ble kåret som suveren vinner av kongepokalen av en enstemmig komité, etter å ha vunnet mellomvekt på suverent vis. Han ble også sølvvinner i Kata.

Kongepokalvinner Hans Kristian Havreberg

– Stevnet var øvrig preget av jevnt over høy kvalitet i alle klasser, noe som er gledelig å se i en tid hvor alle snakker om at klubbene sliter med å holde på medlemmene og aktiviteten oppe. Spesielt i de yngre årsklassene gror det godt, og vi fikk se utøvere på matta i år som garantert kommer til å bli lagt merke til i årene fremover, fortsetter Amundsen.

Godt samarbeid og pauseunderholdning

Selve arrangementet ble gjennomført på forbilledlig vis, takket være et godt samarbeid mellom dommere, funksjonærer og coacher. Stevnet ble gjennomført nøyaktig i henhold til tidskjemaet. Bryne Karateklubb hadde også lagt opp til en skikkelig demonstrasjon som omfattet synkron lag-kata til musikk, våpen (bo og tonfa) samt en imponerende tameshiwari.

– Bryne har på en måte satt standeren for de kommende NM. Neste års arrangørklubb skal få litt å strekke seg etter, avslutter Amundsen med et smil.

Det siste gjelder vel også arrangørklubbens prestasjoner på matta; Bryne ble klart beste klubb med hele 7 gull!

Se resultater her.

Takk for et kjempe godt gjennomført NM! Vi gleder oss til neste år.