Velkommen til e-stevne i kata!

Publisert 25.05.2020

Korona-pandemien har gjort at idretten må tenke nytt med tanke på oppfølging og utvikling av utøvere, coacher, dommere, stevnearrangører og klubber. En del av utviklingen er lansering av e-stevner, og Norges Kampsportforbund ved WKF-grenkomiteen har gleden av å ønske velkommen til forbundets første e-stevne i kata. Deltakelse i dette pilotstevnet er gratis.

Pilotstevnet arrangeres fra 27. mai – 06. juni 2020. Påmeldingsfrist er mandag 25. mai.

Link til påmelding og praktisk informasjon finner du i vår stevnekalender. NB! All informasjon om påmelding, registrering, krav til videooptak, filmopplastning, finnes i invitasjons-filen i stevnekalenderen og Sportdata. Ved ytterligere spørsmål kan Robert Hamara i administrasjonen kontaktes på tlf  922 33 143.

Gratis deltakelse

Digitalisering av konkurranser er en irreversibel del av utviklingen innen idretten. E-stevner forvandler måten å konkurrere på, og kan avvikles enklere og mer kostnadseffektivt enn fysiske stevner. Deltagere melder seg på fra hvor som helst i verden, uten å måtte hensynta reise- og overnattingskostnader.

– Vi ser at introduksjonen av e-stevner internasjonalt har vært en stor suksess, og at norske kampsport-utøvere allerede har gjort seg bemerket. Vi er derfor svært glade for å invitere til dette pilot-stevnet – deltakelse er gratis, og vi håper så mange deltakere som mulig ønsker å kjenne på konkurransegleden igjen, sier Espen Nordal, leder av WKF-grenkomiteen.

Emne: , ,