Velkommen til lag-NM

Publisert 21.11.2017
Redigert 22.11.2017

Kommende helg arrangeres både lag-NM og Norgescup individuelt i Hovseter Idrettshall. Karate-seksjonen og Sakura Karateklubb ser frem til å ønske utøvere, dommere og publikum velkommen.

Lørdag 25. november er det duket for fart og spenning når karateseksjonen i Norges Kampsportforbund i samarbeid med Sakura Karateklubb arrangerer lag-NM og Norgescup individuelt.

Mesterskapet arrangeres i Hovseter Idrettshall i Oslo, og totalt skal over 100 deltagere fra 14 klubber kjempe om medaljer.

Noe helt spesielt

Seksjonsleder Kjell Gunnar Jacobsen gleder seg til helgens stevne.

– Det er en stor glede for meg å kunne ønske velkommen til nok et lag-NM og Norgescup individuelt, og jeg retter en stor takk til Sakura Karateklubb og deres frivillige som har påtatt seg oppgaven som teknisk arrangør, sier Jacobsen.

Etter en prøveordning hvor lag- og individuelt NM var slått sammen har seksjonsstyret besluttet å opprettholde NM for lag som eget mesterskap. Ved å arrangere en Norgescup med individuelle konkurranser etter lagkonkurransene håper seksjonen også å øke deltakelsen på sikt.

– Norsk karate trenger flere arenaer hvor våre beste utøvere og dommere kan konkurrere og få mesterskapserfaring på et nivå over det regionale. Seksjonen oppfordrer derfor både klubber og utøvere til å satse på lag-NM i årene fremover, slik at dette kan bli en begivenhet å se frem til. Lagkonkurranser er noe helt spesielt. Stemningen og spenningen og ikke minst lagfølelsen gir både utøvere og publikum en ekstra opplevelse, påpeker Jacobsen.

Praktisk informasjon

Hallen åpner klokken 09:00, og stevnestart er satt til kl. 10:00. All ytterligere praktisk informasjon om stevnet finnes i Sportdata.

Trekningslister og tidsskjema publiseres torsdag 23. november.

Vi gleder oss til å ønske velkommen til stevnet, og ønsker alle lykke til!