Tøffe tak under sommerens mange leirtilbud

Publisert 26.07.2023

Brev fra Geir Havreberg, Torbjørn Amundsen og Jannikke Berger

Tiden for sommerleir

Hele karate-Norge er i full rulle med sommerleir og graderinger.

Flere organisasjoner innen fullkontakt (karate) gjennomførte i helgen sin store sommerleir. Noen er lukket for sine respektive stilarter, og andre åpner dørene for alle. Begge deler er uansett et supert tilbud for våre medlemmer i de respektive leire.

En som var åpen, var sommerleiren avholdt på Moi i Rogaland. Utøvere kom både med og uten familier fra nært og fjernt i vårt langstrakte land. Leiren hadde organisasjonens leder, Shihan Antonio Pinero, 9. Dan på besøk som hovedtrener, men satset utover dette i år på norske trenere. Utøvere på leiren har allerede gitt tilbakemelding om at det var positivt med så mange norske trenere. Dette var med på å underbygge at vi har høy kompetanse i Norge.

Gruppebilde fra sommerleir på Moi. Foto: Geir Havreberg

Programmet bestod av et variert innhold innenfor både i teori og praksis, som eksempelvis basic/kihon, fight, kata, cardio, Tai Chi, Yoga og pilates. I tillegg var det egne økter for klubbinstruktører om hvordan man kan undervise i kamp og kata, samt foredrag om skadeforebyggende trening. Med én til fire treninger for dagen (+ en natt-trening) fra onsdag var alle godt fornøyd og klar for hjemreise når søndagen kom. Her er noen bilder fra denne sommerleiren, og det kommer forhåpentligvis oppdateringer og bilder fra flere sommerleirer etter hvert!

Vi ønsker resten av kampsportfamilien en riktig god sommer!

Tøff sparring under karateleiren på Moi.
Foto: Geir Havreberg