Søknad om deltakelse i junior-EM

Publisert 30.09.2020

Til tross for korona-situasjonen planlegger man fortsatt å avholde kadett-, junior- og U21 EM 12.-14. februar neste år. Stedet for mesterskapet er Tampere, Finland, og det er nå mulig for utøvere å søke om å bli vurdert for deltakelse.

Som følge av det pågående korona-utbruddet er det fare for at mesterskapet vil bli avlyst. Sportsavdelingen i Norges Kampsportforbund ønsker allikevel å påbegynne forberedelsene, av hensyn til alle parter. Utøvere som er interesserte bes derfor om å sende inn søknad om deltakelse via skjemaet nederst på siden. Søknadsfrist: 30. november.

Vi gjør oppmerksom på at reise og deltakelse i kadett-, junior- og U21-mesterskapet er til selvkost. Da invitasjonen ikke er mottatt per. 30.09, har forbundet foreløpig ikke detaljer rundt kostnadene. Informasjon vedrørende kostnadene deles så snart vi har invitasjonen.

Uttak

Som en følge av korona-situasjonen vil uttaksprosessen i år bli noe annerledes sammenlignet med tidligere år. Forbundet har ikke fastslått endelige kriterier for uttak, men vil gjerne kartlegge interessen for deltakelse hos utøverne, og deretter komme tilbake til alle interessenter med kriterier på senere tidspunkt.

Vi gjør oppmerksom på at trackingform/stevneskjema med resultater fra 2019 og 2020 er svært viktig, og skal sendes inn av alle som søker.

Bindende aksept etter uttak

Søknad om deltakelse i stevnet er ikke bindende. Dersom man blir tatt ut må det derimot signeres en bindende avtale med aksept for ovennevnte økonomiske forpliktelser, samt ev. merkostnader som påløper og/eller andre konsekvenser som oppstår ved at utøver trekker seg.

Oops! We could not locate your form.