Shotokan kata: Fire e-stevner i 2021

Publisert 12.02.2021

Shotokan-komiteen i karate-seksjonen har besluttet å arrangere fire Norgescup-stevner i shotokan-kata gjennom 2021. Alle fire stevnene vil avholdes som e-stevner. Det første stevnet arrangeres fra 6.-13. mars. Påmeldingsfrist er 01. mars.

I tillegg til stevnet i mars vil det også avholdes e-stevner i mai, september og november. Stevneleder for det første NC-stevnet er Stig Rønning.

Påmelding og praktisk informasjon om stevnet finner du i vår stevnekalender.

Verdifulle erfaringer

Etter andres gode erfaringer med e-stevner i korona-perioden ønsker også shotokan-komiteen å avholde Norgescup-stevner som e-stevner i 2021.

– Vi er spente på oppslutningen til stevnene, da dette er første gangen dette arrangeres, men all erfaring tilsier at dette vil bli vellykket. Som grenkomite har vi fått masse verdifull erfaring fra WKF- og fullkontakt-komiteene, som har arrangert og gjennomført e-stevner tidligere, sier Arild Kolstad, leder av shotokan-komiteen.

Ekstra motivasjon

Norges Kampsportforbund er glade for at også shotokan-komiteen ønsker å satse på e-stevner neste år, og håper dette blir et populært tilbud for utøvere landet over.

– Vi vet at utøvere også savner fysiske stevner, men håper allikevel klubber og utøvere vil støtte oppunder dette initiativet, som ekstra motivasjon i treningshverdagen, sier Vegard Henriksen, arrangementssjef i Norges Kampsportforbund.