Bli med på karate kick-off 2018

Publisert 08.01.2018
Redigert 09.01.2018

Norges Kampsportforbund ved karate-seksjonen inviterer til karate kick-off 2018 og årets første nasjonale samling. Samlingen arrangeres 13.-14. januar på Norges Idrettshøyskole. Alle medlemmer i karate, uavhengig av stilart, ønskes velkommen til å delta. Samlingen er tenkt for alle som ønsker å konkurrere, eller som allerede er godt i gang med sin konkurransekarriere for inspirasjon og læring! Møt de beste utøverne i landet og tren med erfarne trenere.

Nyhet innen karate! I år skal dere også få en smakebit av et nytt karate konsept, nemlig BodyKarate. Karateseksjonen vil avholde instruktørkurs for instruktører og andre som vil la seg inspirere av en ny «gren» innen karate. På kick-off vil dere alle få en liten smakebit av konseptet. Vi oppfordrer klubbene til å sende sine instruktører på kurs for å lære et nytt konsept som kan gi økt inspirasjon, variert trening og flere medlemmer!

Konkurranse: Hensikten med kick-off er å lage en nasjonal arena hvor konkurranseutøvere i hele Norge skal møtes og lære av hverandre. Vi trener etter WKFs regler og vi har med våre erfarende instruktører og dommere til å informere om hva som oppleves som internasjonale suksesskriterier.

Kumite: Du får flere kumiteøkter med både tempo og taktikk, samt maching med dommere. Alle utøvere vil få verdifulle tilbakemeldinger og mulighet til å stille spørsmål til dommere.

Kata: Kata-konkurranseutøvere ønskes velkommen til trening med nyttige tilbakemeldinger fra dommere og mulighet til å stille spørsmål.

Klubbledere: Vi oppfordrer både klubb og stilartstrenere til å delta og få med seg viktige og nyttige innspill som kan bidra til økt fokus på riktig teknikker i trening og kriterier for å bedre grunnlaget for økt ytelse i konkurranser. Det vil også bli et eget møte for klubbledere og regions-trenere fredag hvor informasjon og erfaring kan deles.

Foto: Norges Kampsportforbund.

Foredrag: Det skal holdes relevante foredrag både lørdag og søndag, hvor alle påmeldte deltar. Foredragene finner sted i auditoriet på Idrettshøyskolen.

Kurs i BodyKarate: Vil du bli instruktør? Elsker du musikk? Elsker du karate? Alle gode ting er tre! BodyKarate er et tilbud til alle de som har lyst til å trene karate på en ny måte. Karate med musikk og variert kardio- og styrketrening. For noen som ikke kjenner karate kan dette være en myk introduksjon til karate. Trening som er tatt ut fra treningssentrene til det som noen oppfatter som en mystisk idrett, eller et tilbud til de som av forskjellige grunner trenger alternativer – for her er det høyt tempo og mye teknikk.

Dette kurset er først og fremst for instruktører i klubber, eller utøvere som ikke driver konkurranse, men som vil bidra til økt aktivitet i sine miljøer. Bli med på å introdusere BodyKarate til Norge! Vi har vært så heldige og fått fatt i instruktøren Christel Cadilhac Gallucci, som kommer helt fra Frankrike. Kurset har en symbolsk påmeldingsavgift på kr. 100,-, og er gratis for de som er påmeldt kick-off.

Link til påmelding BodyKarate Domus Athletica, Oslo

Link til påmelding BodyKarate Stavanger

Link til påmelding BodyKarate Haukelandshallen, Bergen

Se promo-video for BodyKarate instruktørkurs HER.

Vi gleder oss til å se deg!

Pris og påmelding for kick-off 2018:

Pris: 350,- per person (gjelder alt på programmet samlet)

Kun kurs i BodyKarate: Kr. 100,- per person.

Tidskjema for kick-off legges ut i god tid før arrangementet.

Faktura sendes til utøvers klubb i etterkant. Avgiften skal dekke leie av hall, transport av matter og utstyr. Vi serverer også lunsj! Helgen er gratis for instruktører og dommere.

Påmelding KICKOFF via Sportdata HER (NB! Påmelding gjøres via klubbene)

Program 2018:

Våre instruktører:

Morten Alstadsæther, kumite:
To gull i EM, sølv i VM, gull i EM lag, 11 NM-gull. Senior landslagstrener og landslagsleder for det norske landslaget i flere år.

Geir Hjerpaasen, kumite:
Norgesmester, sammenlagtvinner av Norges-cupen, landslagsutøver med representasjon i mesterskap. Medaljer i internasjonale konkurranser. Juniorlandslagstrener, rekruttlandslagstrener og forbundstrener.

Arne Wallann, kata:
Syv ganger Norgesmester og to ganger nordisk mester i kata. Landslagsutøver med representasjon i mesterskap, medaljer i internasjonale konkurranser. Instruktør for konkurranseutøvere.

Christel Cadilhac Galluccio kommer til Norge for å lære bort BodyKarate.

Christel Cadilhac Galluccio: 

Christel Cadilhac Galluccio kommer til Norge for å lære bort BodyKarate! Christel er vokst opp med en veldig dedikert karate-utøver som far. Shihan José Galluccio har hatt egen dojo, Stade Laurentin Karaté i 25 år. Her trener man under stilarten shidokan (som betyr “gruppen som bor og trener som samurai krigerne”).

Faren og Christel har utviklet BodyKarate slik den er i dag. Gjennom like mange år har de utviklet konseptet. Fra inspirasjonen gjennom ThaiBo til å etablere CardioBudo lokalt og deretter BodyKarate, som i dag praktiseres i hele Frankrike.