Drømmer du om OL-gull i karate?

Publisert 21.11.2015
Redigert 26.11.2015

Er du villig til å ofre blod, svette, tårer og tid for å kunne representere Norge i Tokyo i 2020 har du sjansen nå – Du får kanskje bare denne ene muligheten i livet!

Nå har du sjansen til å bli med på Kampsportforbundets nye kumite-landslag og være med å kjempe om en plass under sommer-OL i Tokyo i 2020 – uavhengig av hvilken stilart du trener!

En unik mulighet for karateutøvere

Er du karateutøver og drømmer om å stå på OL-pallen med en medalje rundt halsen, er dette kanskje den eneste sjansen du får. Karate er valgt ut som tilleggsidrett under OL i Tokyo i 2020 og ingen kan med sikkerhet si om det vil skje igjen. Ikke la denne unike muligheten gå fra deg.

Under OL vil deltagerne konkurrere etter WKF-reglene, men uavhengig av hvilken stilart du trener kan du søke om plass på Norges Kampsportforbunds nye landslag i kumite.

Dette tilbyr Kampsportforbundet

Velges du ut, må du trene daglig med landslaget i Oslo og du vil få tilbud om bolig.

Trening

Treningen vil foregå på dagtid (se eksempel på treningsprogram) og en god del helger vil bestå av samlinger og konkurranser. Det vil være muligheter for deltidsstudier eller ekstrajobb om kvelden, men det bør settes av god tid til hvile. Mange tar deltidsstudier via e-læring og kan på denne måten kombinere toppidrett med utdanning.

Bolig

Utøvere på landslaget vil få treningsstipend, tilbud om bolig i Oslo og kostnader til samlinger og konkurranser dekkes av forbundet. Utøvere på landslaget får også ekstra eksponeringsmuligheter med tanke på egne sponsorer m.m.

Tidspunkt for oppstart

Planen er at det nye landslaget skal starte opp med daglige treninger i Oslo i august 2016*.

Coach

Landslagstrener vil være Dr. Wayne Otto – OBE, derfor vil all trening, samt mye korrespondanse foregå på engelsk.

Nedenfor kan du se video fra informasjonsmøte som ble som ble avholdt på Jordal Idrettshall lørdag 21.november:

Påmelding og uttak

Alle aktuelle søkere vil bli invitert til samling i Oslo 12.-14. februar 2016. De som fortsatt er aktuelle vil deretter bli invitert til en «challenge day» som vil bli arrangert i uke 14. Der vil det endelige landslagsuttaket bli gjort.

For å søke må du gjøre følgende:

Videoklipp kan også sendes inn. Tournament Tracking Form og eventuelle videoklipp sendes til helle@kampsport.no. Husk å merk alt som sendes inn med navn på utøver og navn på klubb.

Søknadsfrist er 31. januar 2016 kl. 12:00.

*Med forbehold om forbundsstyrets godkjennelse og finansiering.

 

Relaterte linker

Ukeplan
Sønkadsskjema
Tournament Tracking Form