Shotokan: Snart klart for Norgescup 2!

Publisert 05.05.2021

I mars arrangerte shotokan-grenkomiteen årets første e-stevne i shobu ippon shotokan kata. Norgescup 1 var det første i rekken av totalt fire stevner i 2021, og allerede 8.-15. mai er det klart for Norgescup 2. 40 utøvere er påmeldt til nå. Husk påmeldingsfristen 6. mai – om du ikke skal være med som deltaker kan du følge alle innsendte konkurransebidrag via Sportdata!

All informasjon om Norgescup 2, samt påmeldingslenke, finner du i Sportdata. Stevneleder for dette stevnet er Stig Rønning.

God konkurranseerfaring

Tilbakemeldingene etter Norgescup 1 var udelt positive både fra utøvere og dommere, forteller grenkomiteens leder Arild Kolstad. Ifølge Kolstad har det vært en gjenganger blant utøverne at de synes det er kjekt å kjenne på konkurransenervene igjen, etter et helt år uten stevner.

– Fordelen med e-stevner kontra tradisjonelle stevner er at alle kan være med siden opptak av kata kan skje i dojo eller hjemme. Utøverne får god konkurranseerfaring, selv om gjennomføringen er noe annerledes. Vi håper derfor på enda bedre deltakelse fra både utøvere og dommere til Norgescup 2, avslutter Kolstad.