Fullkontakt e-stevne: Norgescup 4 avholdt

Publisert 14.11.2021

Fullkontakt-komiteen i karate-seksjonen har nå gjennomført sine fire planlagte e-stevner i 2021. Det siste Norgescup-stevnet ble gjennomført 30. oktober. Grenkomiteen takker alle klubber og utøvere for innsatsen gjennom e-stevnene i 2021. – Nå ser vi samtidig frem til et mer normalt år i 2022, med både fysisk og digital konkurranseaktivitet, sier grenkomiteens leder Torbjørn Amundsen.

Alle resultater og innsendte bidrag finner du her.

I senior-klassene ble resultatene for Norgescup 4 som følger:

Kata kvinner:

  1. Elisabeth Myrstad Varhaug
  2. Nadezda Holter
  3. Marie Shiran Rangin Dybsland

Kata herrer:

  1. Magnus Ryvoll Sivertsen
  2. Willy Einar Johannessen
  3. Nils Ove Dybsland

Arrangert på én dag

Norgescup 4 ble, i likhet med de tidligere e-stevnene i år, arrangert over én dag, noe som viste seg å fungere fint.

– I forbindelse med Norgescup 1 ble dagens e-stevne kode gjort tilgjengelig i Sportdata fra morgenen av. Deretter fikk utøverne tid frem til klokken 12 på å spille inn det antall kataer man maksimalt kunne komme til å gå, dersom man gikk hele veien til finale eller bronsefinale. Dermed fikk utøverne en ganske konsentrert økt på morgenen, og så var de ferdige med sitt. Dommerne satt sammen på Teams, hvor de så kamp for kamp sammen, og deretter stemte frem vinnerene, forteller Amundsen.

Ekstra motivasjon

– Vi er glade for at også fullkontakt-komiteen har satset på e-stevner gjennom 2021, og håper dette blir et populært tilbud for utøvere landet over. Vi vet at utøvere også savner fysiske stevner, men håper allikevel klubber og utøvere vil støtte oppunder dette initiativet, som ekstra motivasjon i treningshverdagen, sier Vegard Henriksen, arrangementssjef i Norges Kampsportforbund.