Medaljefangst i Østerrike

Publisert 25.01.2016

Sarpsborgguttene Daniel Cho Johnsen og Adrian Lopez Salas tok henholdsvis gull og bronse under Austrian Karate Championscup denne helgen.

Daniel Cho Johnsen fra Sentrum Kampsport klubb hadde virkelig dagen og gikk helt til topps i dette internasjonale stevnet i Hard i Østerrike med flere av de beste fighterne i Europa. Totalt 26 utøvere i klassen Junior -61 kg.

Adrian Lopez Salas fra Sarpsborg Karate klubb gikk i klassen -70 kg og kjempet seg til en bronsemedalje. Mange utøvere benytter dette stevnet som oppkjøring til junior-EM som avholdes på Kypros 4.-7.februar. De to er tatt ut til å representere Norge under mesterskapet.

Veien til gullet
Sentrum Kampsport klubb melder om en Daniel Cho Johnsen i toppform. Og slik beskriver de hans vei til seier. Han vant overbevisende 6-0 (Frankrike), 6-0 (Sveits), 4-0 (Tyskland), 0-0 og seier på hantei (Tyskland) og tilslutt 6-0 i finalen mot Neves Jordan fra Luxemburg. Totalt 22 scoringer og 0 poeng mot seg står det respekt av. Det gjelder nå å holde formen og fokuset til EM om et par uker.

I Sportdata kan du se oversikten for både Daniel Cho Johnsen og Adrian Lopez Salas.