WKF: Husk å søke om uttak til junior-EM 2022

Publisert 10.10.2021
Redigert 07.11.2021

Junior-EM 2022 arrangeres i Praha, Tsjekkia, i februar. Vi oppfordrer alle utøvere med ambisjoner om å delta til å sette seg inn i uttakskravene og søke om å bli vurdert innen fristen 1. desember.

Norges Kampsportforbund ser frem til å sende et godt forberedt lag til Tsjekkia neste år. Vi kommer til å gjøre enkelte justeringer når det gjelder coaching under mesterskapet, for å sikre valgfrihet og god støtte til utøverne.

Valgfri coaching

Under junior-EM og junior-VM neste år skal utøvere kunne bli coachet av sin klubb-coach, hvis dette er ønskelig. Landslagstreneren og en lagleder skal være med og fungere som støttespillere under hele mesterskapet.

Utøvere som ønsker coaching av landslagstreneren vil også få mulighet til dette.

NB!Når det gjelder junior- EM stilles det ikke krav til coachlisens for coacher som vil reise med sine utøvere. På junior-VM i 2022 må man derimot ha bestått eksamen på internasjonal coachlisens nivå 2. Coacher bes merke seg dette, og planlegge kursdeltakelse deretter.

Uttakskrav

For å sikre at utøverne og coacher er best mulig forberedt vil følgende legges til grunn når utøvere vurderes for uttak:

Oversikt over hvilke stevner som tas med i beregningen finnes nedenfor. Når det gjelder resultater fra nedenstående stevner vil resultatene vurderes slik (økende prioritering):

 1. 3 topp-10 resultater fra nedenstående stevner
 2. 2 bronsefinale-plasser fra nedenstående stevner
 3. 1 medalje i minst én av nedenstående stevner
 4. 1 eller flere Youth League-kvartfinaleplasser

Oversikt over stevner som tas med i beregningen i forbindelse med uttak:

 • Budapest Open – 11.9.
 • Basel Open Masters – 11.9.
 • Lions Cup Luxembourg – 25.9.
 • Premier League Moscow – 1.-3.10.
 • Croatia Open – 8.10.
 • Polish Open – 15.-17.10.
 • Premier League Rabat – 29.-31.10.
 • Grand Prix Pilsen – 30.10.
 • Youth League-stevner i 2021

Praktiske opplysninger

Deltakelse i junior-EM 2022 vil være på samme betingelser som vanlig: Deltakelse er til selvkost (for både utøver og coach), utøvere må følge forbundets spillerregler, og nødvendig dokumentasjon i henhold til nedenstående skjema må sendes inn. I tillegg må representasjonsavtale underskrives.

Frist for å søke om å bli vurdert for uttak er 1. desember. Søknad sendes via nedenstående skjema. NB! Om du ikke mottar kvittering på innsendt søknad har søknaden ikke gått igjennom. Vi ber deg derfor sende inn søknad på nytt, og deretter kontakte administrasjonen på eventuell bekreftelse/videre bistand.

Oops! We could not locate your form.