AVLYST: E-stevne fullkontakt kata NC2

Publisert 21.04.2022

Denne sesongen er det satt opp fire e-stevner i fullkontakt kata. Grunnet for få påmeldte, blir denne helgens Norgescup 2 dessverre avlyst.

Grenkomiteen for Fullkontakt har besluttet å avlyse årets andre e-katastevne som etter planen skulle gått av stabelen lørdag 23. april. Årsaken er lav påmelding.

Grenkomiteen fikk veldig gode tilbakemeldinger på E-katakonseptet som ble gjennomført i fjor. Flere trakk frem at utøverne da fikk mulighet til å konkurrere uten å reise. I mange klubber benyttet man muligheten til å arrangere treningssamling hvor filming av utøvernes kataer bare var en del av hele opplegget. Gjennom året så vi faktisk en heving av standarden på utøverne,  noe som jo er både gledelig og inspirerende, sier grenkomiteens leder, Torbjørn Amundsen.

Ny mulighet senere i år

Stevnet lørdag var det andre av totalt fire e-stevner som var planlagt for 2022, som en Norges Cup. Nå har begge de to første E-stevnene blitt avlyst og grenkomitéen tar en fortløpende evaluering av konseptet. – For å få arrangert stevneserien måtte vi gjøre noen endringer i konkurranseregleverket, slik at utøverne kunne konkurrere og samle poeng i samme klasse gjennom hele kalenderåret, så en NC kunne blitt en spennende og motiverende affære for utøverne, mener Amundsen.

Det er fortsatt to fullkontakt e-kata stevner igjen på terminlisten og dermed fullt mulig å fortsatt kunne delta i digitale konkurranser.

Se vår Stevnekalender for full oversikt over kommende stevner.