AVLYST: E-stevne fullkontakt kata

Publisert 08.03.2022

Denne sesongen er det satt opp fire e-stevner i fullkontakt kata. Grunnet for få påmeldte, blir denne ukens Norgescup 1 dessverre avlyst.

Grenkomiteen for Fullkontakt har besluttet å avlyse årets første e-katastevne som etter planen skulle gått av stabelen lørdag 12. mars. Årsaken er lav påmelding.

Grenkomiteen fikk veldig gode tilbakemeldinger på E-katakonseptet som ble gjennomført i fjor. Flere trakk frem at utøverne da fikk mulighet til å konkurrere uten å reise. I mange klubber benyttet man muligheten til å arrangere treningssamling hvor filming av utøvernes kataer bare var en del av hele opplegget. Gjennom året så vi faktisk en heving av standarden på utøverne,  noe som jo er både gledelig og inspirerende, sier grenkomiteens leder, Torbjørn Amundsen.

Ny mulighet i april

Stevnet lørdag var det første av totalt fire e-stevner som var planlagt for 2022, som en Norges Cup. – For å få arrangert stevneserien måtte vi gjøre noen endringer i konkurranseregleverket, slik at utøverne kunne konkurrere og samle poeng i samme klasse gjennom hele kalenderåret, så en NC kunne blitt en spennende og motiverende affære for utøverne, mener Amundsen.

Grenkomiteen har besluttet å invitere til nytt e-kata stevne lørdag 23 april. Invitasjon vil bli lagt ut i Sportdata i løpet av en uke.

Se vår Stevnekalender for full oversikt over kommende stevner.