Slik følger du #karateNM2016

Publisert 11.03.2016
Redigert 12.03.2016

Har du lyst til å få med deg mest mulig fra karate NM i helgen kan du finne ut hvordan her

NM i karate (#karateNM2016) kan følges gjennom en rekke kanaler

Denne helgen arrangeres det 43. NM i karate og som en stor nyhet sendes superfinalene live på TV2 sumo. Du kan også følge de innledende rundene i NM og annen aktivitet i sosiale medier ved #karateNM2016 og på nett.

TV2 sumo og sportskanalen

Superfinalene sendes både på TV2 sumo og sportskanalen. Tilgang til sendingene forutsetter abonnoment hos TV2 sumo eller tilgang til TV2 sportskanalen gjennom din tv-pakke. Sendingen går fra kl. 18-20 og kommenteres av tidligere landslagsutøver og landslagstrener Sveinung Byberg. Sendingen tilgjengeliggjøres på sendingsoversikten til TV2 sumo og ligger i programlisten til TV2 sportskanalen.

Sportdata live event

Sportdata er forbundets nye felles stevnesystem og brukes bl.a. av WKF internasjonalt. I denne omgang følges stevnet med oppdateringer i resultatlisten på arrangementssiden hos sportdata. Resultatene oppdateres ved hver anledning og minst ved avslutningen av hver gren. Du finner resultatlistene i linker nedenfor og på twitter.

WKF resultatliste

Shobu Ippon resultatliste

Fullkontakt resultatliste

Sosiale medier og #karateNM2016

Det vil publiseres bilder og video fortløpende på forbundets intagramkonto. I tillegg til de fortløpende resultatene hos sportdata vil det komme resultater på forbundets twitterkonto. Dette tagges også med #karateNM2016, men vil pga tilgang til live feed fra sportdata oppdateres noe sjeldnere i hovedsak med klassevinnere. Facebook vil oppdateres med deling fra de to andre kanalene og vil forhåpentligvis kunne brukes til album med bilder når helgen er over.

Bruk gjerne #karateNM2016 også til egne tweets, bilder og filmer.

Kampsportforbundet ønsker alle deltakere lykke til i helgen!

Relaterte linker

Fullkontakt resultater